maanantai 7. syyskuuta 2015

vihdoin mullakin on elämää

Mihin aika onkaan kulunut. Ei en ole elänyt hiljaiseloa, koska olisin voinut jotenkin huonosti päänkanssa.  Ei en myöskään ole unohtanut blokia ja sitä ihanaa tunnetta kun pääsee kirjoittamaan. Olen monesti aloittanut kirjoittamaan tänne, joten postauksia on luomisvaiheessa tulossa. Kuitenkin tuo elokuu oli yllättävänkin hektinen. Kauheasti ehti tapahtua ja ne tapahtumat vähän niinkuin veivät mukanaan ja jätin koneella istumisen tois arvoiseksi. Nyt kuitenkin kun syksy tuo tullessaan koulun  ja pimeet kylmät illat niin uskon mun helpommin hakeutumaan koneen äärelle.

Mitä sitten olenkaan puuhannut?
Oon viettänyt paljon aikaa kavereiden kanssa. Ihan vaan perus kahvien merkeissä sekä hieman on taidettu juhliakkin. Oon vaan niin kamalan iloinen siitä, että olen löytänyt itselleni vihdoin niitä uusia varmasti tulevaisuudessa hyvinkin tärkeitä ihmisiä. Ja mikä parasta ihan täältä omalta kylältä. Ei enään tarvitse lähteä merta kauemmas "kalaan" jos tuntuu ettei omassa kodissa jaksa olla. Pienet päivä kahvit kaverin kanssa saa mielen virkistymään.
Myös koulu alkoi, joten se on tietty vienyt tietyllä tapaa jaksamiskapasiteetistä osansa. Kuitenkin ihan huippua olla taas koulussa, en varmaan koskaan oo mistään loman loppumisesta ollut näin iloinen kuin tämän. Meillä on koulussa on vain niin mahtava porukka, joiden kanssa on niin mahtavaa olla. Meillä alkoi nyt sykysllä uusia aineita, joiden takia myös uusia opettajia tuli kuvioon (onneksi päästiin siitä yhdestä kurpasta). Nämä uudet opettajat ovat kehuneet meidän luoka yhteishenkeä, joka on oikeasti aivan mahtava. Tää hehkutus ei varmaan loppuisi koskaan. 
Olen myös hoitanut Viivin pikku Gimliä, joka on ollut vieläkin sairaana. Aina kun luullaan, että nyt on pikku pojo terve niin pyhpah, tulee aina jotain uutta. Mutta ehkä vielä jonain päivänä ei edes muisteta näitä alun vaikeuksia, kun pojo hurmaa meitä ihanuudellaan vielä vanhana pappana<3
Muuten päivät on vaan vieriny eteenpäin kauhealla vauhdilla, että illalla tuntuu kuin vasta sitä olis herännyt.
Nyt kuitenkin lupaan skarpata myös täällä blokin puolella.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti