tiistai 12. toukokuuta 2015

haaste

Tästä on kulunut tovi kun Viivi haastoi minut blogissaan haasteeseen. Mulla nyt on ollut vähän ajatukset muualla kuin blogin kirjoittamisessa, mutta pienellä painostuksella sain tämän vihdoin valmiiksi. Haasteessa siis haasteenantaja antaa 11 kysymystä joihin ensin itse vastaan ja sitten laadin itse uudet 11 kysymystä ja laitan haasteen kiertoon.

Viivin kysymykset haastetuille:

1. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua? Millainen on elämäntilanteesi, missä asut, mitä teet?
Hmm. Heti alko vaikeella. Mun on vaikee nähä itteni välillä ees ensiviikossa niin saatikka sitten edes viiden vuoden päähän, huoh. No mutta mä voisin sanoa mielummin näin et toivoisin elämäntilanteen tasaantuneen ja että olisin oman itseni herra. Olis myös kauheen kiva olla jossain vanhainkodissa askartelemassa mummojen ja pappojen kanssa päivästä toiseen. Voisin edelleen asua virojoella, koska oon aivan rakastanu tähän paikkaan. Veikkaan kuitenkin, että elämä on vienyt mutt kyllä jonnekin muualle jo siinä kohtaan.

2. Puhutko vieraita kieliä? Kuinka montaa niistä puhut sujuvasti?
Puhun erittäin hyvin siansaksaa, siihen se sitten oikeastaan jääkin.Ymmärräsn sujuvasti englantia sekä ruotsia, muttan osaa/uskalla puhua kumpaakaan. Joskus sitä miettii että mistä se puhumattomuus johtuu, mutta varmaankin siitä kokemuksen puutteesta. Elikkä reeniä reeniä!

3.. Mikä on/oli lempi kouluaineesi ala-asteella? Onko se yhä suosikkisi?
Voisin vastaa tähän klassisen, että välitunti. Muistan kyl aina tykänneeni kauheesti musiikista. Musiikilla mentii kyllä koko koulu-ura loppuun asti. Se oli sellai aine ettei tarvinu käyttää aivoja ja sai laulaa ja soittaa, joten mikä sen parempaa?

4. Oletko suorittanut/aiotko suorittaa B-luokan ajokortin (henkilöautokortti)? Miksi?
En ole, valitsin silloin kun se oli ajankohtaista niin mielummin etelänmatkan kuin ajokortin. En ole katunut päätöstäni vasta kuin nyt "maalla" asuessani, mutta kaikkeen tottuu.

5. Mikä on kaukaisin paikka jonne olet matkustanut?
Kaukasin paikka taitaa olla Turkin Alanya x2. Sinne vielä ku pääsis takasin joskus, tuo mulle lämpöö vie mut aurinkoon. 

6. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
Tää piti kysyy äitiltä, en tiiä onko totta vaiko muuten vaa kehuskelua mutta ensimmäinen sanani oli siis äiti.

7. Oletko tavannut kaikki isovanhempasi (vanhempiesi vanhemmat)?
Olen tavannut ja ihanampia ihmisiä en tiedäkkään kun omat isovanhempani. Joskus ottaa päähän jokainen heistä, mutta suurimmilta osin oon maailman onnellisin kun omistan sellaset isovanhemmat kun mulla on. Ja mikä parasta juuri se, että olen onnekas kun olen saanut heihin kaikkiin tutustua, viettää aikaa ja tehdä muistoja.

8. Pakkoruotsi - hyödyllistä vai ehdoton ei? Miksi?
Toisaalta todella hyödyllistä, mutta toisaalta erittäin hyödytöntä. Mun mielestä pakko sana ruotsin edessä tuo ihmisille asenne ongelmia. Kuitenkaan en tiedä kovin montaa paikkaa, jossa ei ruotsia puhuva ihminen osaisi myös asian englanniksi, joten onko ruotsia todella PAKKO opiskella koulussa.. Mun todistus olis ainaki keskiarvoltaan ollut hieman parempi ilman pakkoruotsia.

9. Muistatko näkemiäsi unia enää aamulla? Mistä uneksit viime yönä?
Hyvin harvoin muista, muistan nähneeni unta mutten yhtään että mitä. Ainoastaan sellaiset unet jotka oikeasti merkkaavat jotain muistan joskus liiankin tarkasti.

10. Toimitko herkemmin tunteiden vai järjen pohjalta?
Haluaisin olla sellainen, joka elää sydän edellä järkipäässä. Kuitenkin taidan olla liikaa tunne ihminen. Koen nykyisin kaikki tunteet todella voimakkaina, joten toivoisin välillä järjen olevan enemmän hereillä. Kuitenkin on tiettyjä asioita, joita teen pelkistä järkisyistä. Hitsi taas oli tosi vaikee kysymys johon ympäripyöree vastaus.

11. Lisää tähän vanha (n. 5-10 vuotta) vanha valokuva itsestäsi ja kerro jotain kuvan ottohetkestä.

ISI<3 Tää on otettu -97 vuonna, mä ku en löytänyt mitään 5-10 vuotta vanhaa. Tää on otettu mumon ja vaarin alahovin asunossa, muuta en osaa tästä kuvasta sanoa kun että isiä on kova ikävä! 

Oman kysymykset ihmisille:
  1. Minkä ikäisenä aloitit bloggaamisen?
  2. Jos voittaisit lotossa, mitä tekisit voittosummalla?
  3. Omistatko tatuoinnen? Jos omistat mikä on se tarina? Jos et omista, millaisen haluaisit ja miksi?
  4. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
  5. Paras koskaan näkemäsi elokuva.
  6. Minkä ikäisenä opit ajamaan pyörällä?
  7. Suurin unelmasi?
  8. Kamalin kuulemasi kappale?
  9. Mikä on lempi some kanavasi?
  10. Elätkö hetkessä vai oletko harkitsevainen?
  11. Lataa tähän kuva ala-aste ajoiltasi

Jokainen halukas saa osallistua, koska itse haastan tutuistani vain Susannan.
Kerro toki minulle kommenttiboksiin, jos teet haasteen käyn sitten vakoilemassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti