tiistai 26. toukokuuta 2015

sisko viikonloppu





Mä sain viime viikonloppuna nauttia mun ihanan pikkusiskon seurasta oikein kunnolla. Yritin hemmotella sitä niin hyvin kuin pystyin näissä olosuhteissa ja kun vettäkin tuli taivaalta yli puolet viikonlopusta.
Käytiin kuitenkin jäätelöllä, heitettiin talviturkit, saunottiin, syötiin hirveä kasa herkkuja, kokeiltiin siskon rippikampausta ja meikkiä, painittiin, katsottiin euroviisut, tehtiin pihahommia, käytiin lenkillä ja ihan vaan oleiltiin. Ai että mä nautin kyllä joka kerta aivan yhtä paljon siskoni seurasta, mutta pakko myöntää että on se aina ihan yhtä ihanaa myös kun se lähtee kotiin. Kyllä sellainen koko aikainen seuranpito on yllättävän uuvuttavaa, voi miten nukuinkaan sunnuntai iltana hyvin koko viikonlopun uurastuksen jälkeen.

Ajattelin tälläisen pika päivityksen tässä nopeasti vain väsäistä, huomenna pukkaa kahteen koulujuttuun deadlinet, sekä viikonloppuna oleva muutto myös kolkuttelee ovea ja vaatii kauheasti aikaa kun pitää pakata ja organisoida koko ajan kaikkea. Tuntuu ettei tässä viikossa oikein nuo päivän tunnit meinaa riittää. Jos joku vois vaikka kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää eiks nii?

Nyt taas koulusorvin ääreen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti