maanantai 9. helmikuuta 2015

ei panikoida ei hätiköidä

Mä kun päätin alkaa kirjoittamaan blokia niin "sovin" itseni kanssa että nyt kirjotan edes jotenki säännöllisesti. Sitten kuitenkin tapahtu koulun alku ja tuli se kauan toivottu viikonloppu ettei sitä enään edes muistanu omistavansa tietokonetta tai koko blokia ylipäätänsä. 
Nyt on kuitenkin rankasta viikonlopusta toivuttu ja kotiin selvitty niin nyt taas muistan nää perus asiat. Rankka viikonloppu saattaa kuullostaa siltä, että jahas nyt on taas juhlittu ja juotu. Muttei tällä kertaa tarkotakaan. Meillä oli nimittäin ystäväni tytön 11-vuotis synttäri juhlat jonne mut oli viikonlopuks pestattu leipomaan ja leikkimään "emäntää". Mussa ku tuppaa aina silloin tällöin pientä emännän vikaa olemaan, ainakin tollasille 11 vuotiaille tytöille sellanen jaksoinkin olla. Sitä unohti melkein aikuisten murheet kun vietti pyjama bileitä tyttöjen kanssa. Okei no ei se nyt ihan niinkään ollu, kyllä mä enemmän Miran kanssa hengailin, mut yhdessä saatiin Julialle upeet synttärit aikaan ja tyttö oli enemmän kuin kiitollinen tästä. Musta on kuulemma tullu melkein kun kummi Julialle ku voisin vaan koko ajan olla höösäämässä sen kanssa kaikkea ja keksimässä meille kivoja juttuja tehtäväksi. Muunmuassa sunnuntaina kun Mira oli lähtenyt omiin juttuihinsa ja jäätiin Julian kanssa kaksin niin katteltiin leffaa, mutta koska kumpikaan ei yliväsymykseltään jaksanut keskittyä niin opeteltiin kirjaimellisesti seisomaan päällämme. Itse kuitenkin enemmin koen asian niin, että kun oma pikkusisko asuu toisella paikkakunnalla niin Julia voi  olla mulle sellanen varapikkusisko, minkä luo pääsee hössöttämään helpommin.




Kiitos ihanalla Viiville(viivi mainuttu ;)),joka tänään oli jeesailees että laitettiin kämppä juhlien jälkeen pakettiin. Eilen kun ei millään enään jaksanut. Siinä siivoiluiden lomassa pestasin Viivin ottamaan kuvia itestäni, että jos joskus sitä sitten sais laitettua muutakin kun pelkkiä selfietä ympäri sosiaalista mediaa niin eihän siitä mitään tullu. Mua kyllä ei niin oo luotu kameran tuolle puoelle. En ees jaksa laskea, että kuinka monta kuvaa otettiin, mutta tasan yksi sieltä onnistua taisi..

Tässä ensin tämä, josta itsepidän ainoastaan.


Tässä taas tälläinen  loppu kevennyt mistä huokuu se kuinka epäaito oonkaan kameran toisella puolen. Ja tämä kuitenkin sieltä parhaimmasta päästä... :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti