sunnuntai 1. helmikuuta 2015

huippukohtia

                                         
Viikonlopun fiilis on ollut aika jännittynyt. Jostain syystä jännitän niin paljon huomista  koulun alkua, että pääkipu meinaa ottaa kunnolla vallan itsestäni. En oikein ymmärrä, että mitä jännittämistä tässä on kun olen edelleen niin innoissani koulun alusta, etten taida muusta puhuakkaan. Eniten vissiin jännittää ne uudet ihmiset ja miten heidän kanssaan alkaa sujumaan. Onneksi minulle selvisi eräästä opettajalta tulleesta sähköpostista, että meidän luokalla on kymmenisen ihmistä. 
 Olen kuitenkin yllättävän paljon ehtinyt puuhaamaan pääkivusta ja jännityksestä huolimatta. Eilen esiteltiin Johanneksen kanssa hänen siskolleen ja tämän poikaystävälle Hamina the big cityä. Siinä tosin ei ole mitään nähtävää, mutta meidän skottivahvistus oli innoissaan päästessään maistamaan ihka aitoa runebergin torttua. Oli hauska nähdä miten jotkut osaavat olla innoissaan meille suomalaisille aivan perusjutuista. Ja pääsinpä taas kokeilemaan miltä se englannin puhuminen sujuukaan, no sehän ei sujunut miltein yhtään... Viimeisen vartin uskalsin puhua ja kuitenkin heidän seurassaan sellaset kolme tuntia vietin. No ehkä ensi kerralla jos sellainen joskus vielä tulee eteen.



Tän päivän huippu kohdat laitoinkin kollaasin muotoon. Elikkäs 1. kuvassa sain kiitosta torstaisesta hyvästä työstä, kun löysin erään pikkutytön puhelimen lumihangesta ja tein vaivan, että puhelin päätyi oikealle omistajalle. Minulle tosin olisi riittänyt kiitokseksi vain se kuinka näin tytön kyyneleiden muuttuvan hymyksi kun he tulivat minulta puhelinta tuolloin torstaina hakemaan.
2. Oltiin Hilman kanssa (taas kerran)  vähän rattikelkailemassa. Mua naurattaa tää, että tyttö oli niin suurta hymyä ja suu kävi koko ajan kuin milläkin papupadalla kelkan kyydissä, mutta heti kun otin kameran käteen ja aloin ottamaan kuvaa hänen mummulleen näytettäväksi niin tyttö muuttui niin surkean näköiseksi että näyttää kuin hän ei yhtään nauttisi koko touhusta.
3. Käytiin myös edellä mainutun Hilman isomummin luona tämän syntymäpäivä kahveilla, jossa pöydät pursusi kaiken maailman leipomuksista. Nyt on taas viikon herkku saldo täynnä. 

Nyt voisin alkaa meditoimaan ja valmistautumaan huomista varten! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti