tiistai 3. helmikuuta 2015

meil on onneks jokasel oma himalaja


Kuvasta päätellen koulun aloittaminen siis tuntui erittäin ihanalta, vaikka se jännitys oli kovempi ku aikoihin. Kuitenkin selvisin eilisestä ehjin nahoin. Luokasta voin sanoa sen verran, että ikähaarukka on todella iso. Itse oon nuorin, ja vanhin on pitkälle päälle viidenkymmenen. Kuitenkin vaikuttaa ihan pirteeltä luokalta ja sellaselta, jossa ei sen kummemin tarvi jännittää. Toisaalta hassua kun on taas luokassa seuraavat 1,5 vuotta jossa on pelkkiä naisia, sitä kälätyksen määrää. Onneks voin tarpeen tullen mennä kattelee miehiä ja moikkaamaan Johannesta suoraan yläkertaan jos alkaa akka lauma ahistaan. Onneks kuitenkin me kaikki alotetaan tässä koulutuksessa samasta nolla pisteestä ja ollaan täten samalla viivalla. Kaikilla on omat vahvuutensa, mutta sen mitä olen kuullut niin onneks muillekkin on vieraampia juttuja opsissa etten tunne itteeni ihan ulko puolikseks.


Vaikka eilen vasta aloitettiin koulu, niin tänään oltiin jo täysin mukana siinä oikeassa opiskelussa. Meillä on kahdesti viikossa pelkkiä teoria päiviä ja sitten taas kaksi päivää käytännön hommia. Veikkaan, että tää tiistai tulee ainakin tässä jaksossa olemaan, sekä parasta että pahinta. Meillä on tiistaisin ohjaustoiminnan teoriaa. Tänään sitten lähdettiinkin suoraan mun heikoimmasta  kohdasta liikkeelle, eli itsetutkiskelusta. Mä kun muutenkin etsin vielä itseäni ja ns, omaa tarkoitustani täällä niin käyppä sitä sitten läpi koko luokan kesken.Kaikki testit mitkä tehtiin oli mulle jo aivan liian tutun oloisia, eikä niin mukavista merkeistä. Onneks välissä oli ruokis että sain taas kerättyä itteäni, vaikka mieli teki siinä kohtaa luikahtaa kotiin. Onneks kuitenkaan näitä tälläsiä päiviä ei toivottavasti jatkossa tule olemaan näin paljoa.Tai jos tulee niin sehän on sit vaan asennekysymys?
Ootan kyllä taas jo huomista ja tulevaa koulupäivää innoissani, vaikkakin se tietää minulle puoli kuuden heräämistä ja kahdeksan tunnin päivää. Onneks pian tulee taas viikonloppu niin saa sitte lepää, vaiko saako sittenkää ? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti